Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cosmetisch arts KNMG

Drs. Magali van der Made

Mijn naam is Magali van der Made-Netten, cosmetisch arts KNMG en trotse eigenaresse van Fave Medical Aesthetics.

Na 9 jaar met veel plezier arts te zijn geweest bij de gynaecologie was het tijd voor wat anders! Ik had zin in een nieuwe uitdaging. De tijd nemen en hebben voor cliënten, werken in een rustige doch klinische setting gecombineerd met het ondernemerschap was alles wat ik zocht in mijn volgende uitdaging. Zodoende heb ik de opleiding tot cosmetisch arts KNMG gevolgd en afgerond. Een spannende nieuwe stap in mijn carrière als arts, maar de mooiste stap die ik had kunnen zetten. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende klinieken kreeg ik de mogelijkheid mijn eigen kliniek op te starten; Fave Medical Aesthetics!

Mijn missie voor mijn cliënten: fit en positive ageing! Het omarmen van ouder worden gecombineerd met een zachte, natuurlijke en positieve uitstraling. Bij Fave krijg je behandelingen van hoge kwaliteit evenals kwalitatief vooraanstaande producten. Mijn behandelingen bestaan uit injectables ter huidverbetering, volumeherstel en spierontspanning. Dit combineren we met professionele huidverbeterende producten en behandelingen.

Ook pas ik mijn gynaecologische achtergrond nog regelmatig toe en zal ik mij meer gaan toespitsen op het multidisciplinair benaderen van mijn cliënten. Denk hierbij ook aan de hele periode rondom de overgang. Hormonale veranderingen gaan hand in hand met ons verouderingsproces en verdienen zeker ook aandacht.

Gesitueerd naast sterrenrestaurant ’t Ganzenest kan ik me geen idealere plek wensen om het mooiste vak wat er bestaat uit te mogen oefenen. Weg van de drukte maar toch heel centraal, omgeven door groen en natuur, goed bereikbaar en voldoende parkeergelegeheid, ook dat maakt Fave uniek.

Daarnaast ben ik getrouwd en overtrotse moeder van 4 kinderen (waaronder 2 bonuskinderen). Met ons grote gezellige gezin wonen we in Voorburg. Als echte ‘Bourgondier’ (half Frans, half Brabants) geniet ik volop van het leven met mijn lieve familie en vrienden onder het bekende motto; Joie de vivre!