Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Huidtherapeut Lynn Duijs

Lynn Duijs

Mijn naam is Lynn Sophie Duijs, huidtherapeut bij Fave Medical Aesthetics.

Met trots maak ik deel uit van het team van Fave Medical Aesthetics. Deze kliniek omarmt een positieve benadering van veroudering, met een sterke focus op kwaliteit en het bereiken van natuurlijke resultaten.

Wat deze kliniek bijzonder maakt, is de speciale tijd en aandacht die we besteden aan iedereen die bij ons komt. Ik geloof oprecht dat dit essentieel is om je het beste advies te kunnen geven.

Binnen Fave Medical Aesthetics werk ik in een multidisciplinair team, wat voor mij een waardevolle toevoeging is.

Mijn ware passie ligt bij de huid. Ik vind het essentieel om mijn cliënten niet alleen te behandelen, maar ook om hen te informeren over de anatomie en functies van de huid. Ik ben er om jou te helpen je huid beter te begrijpen en te zorgen dat je de juiste keuzes maakt, vooral bij de behandeling van uiteenlopende huidproblemen.

Naast mijn rol als huidtherapeut ben ik ook werkzaam als Director of Education voor een internationaal cosmeticamerk. Gedurende mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan als trainer voor verschillende medische cosmetische merken en apparatuur. Voor mij is voortdurend leren over innovaties in mijn vakgebied een must om de best mogelijke zorg te bieden.

Maak een afspraak via onderstaande button of neem even telefonisch contact met ons op via 070-7640777.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in onze kliniek!

Maak een afspraak

Lid van de NVH
KP nummer: 39103851788