Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Fave Medical Aesthetics

Over ons

Bij jouw bezoek sta jij als persoon centraal. Wij werken vanuit verschillende kernwaardes. Wat je van ons kunt verwachten

  • Puurheid
  • Goede betrouwbare producten
  • Gecertificeerd cosmetisch arts KNMG
  • Persoonlijke benadering
  • Eerlijk advies
  • Lange termijn behandeltrajecten
  • Full face approach

Hoogwaardige kwaliteit

 

Fave Medical Aesthetics werkt uitsluitend met de beste en veiligste injectables. Fave werkt met Restylane en Juvederm, wereldwijd de meest gebruikte injectable merken. Deze fillers worden uitsluitend geïmporteerd door gerenommeerde fabrikanten en zijn volledig veilig en FDA-goedgekeurd. Het team van Fave zorgt voor een persoonlijke behandeling op maat, waarbij injectables subtiel worden aangebracht voor het beste resultaat. De huidverbeterende behandelingen met bijbehorend productadvies worden met de grootste zorg voor detail uitgevoerd. Met deze combinatie ben je verzekerd van een natuurlijke en frisse uitstraling.

Plan je intake

Onze visie

Bij Fave Medical Aesthetics is ‘positive ageing’ het uitgangspunt. Ouder worden zien wij dan ook als een positief gegeven. Door naar verschillende factoren te kijken gaan we samen voor een fris en natuurlijk resultaat.

Preventieve behandeling

Je uitgangspunt kan ook zijn dat je juist preventief behandeld wilt worden. Door anatomische veranderingen, life-events of een bepaalde levensstijl kan er een discrepantie ontstaan tussen hoe je je voelt en wat je uitstraalt. Tijdens het consult wordt de tijd wordt genomen voor jou als persoon. Samen komen we tot een mooi en duurzaam plan welke stap voor stap kan worden uitgevoerd.

Plan je intake

 

Een positieve beleving

Bij Fave Medical Aesthetics streven we naar een positieve beleving en een persoonlijke benadering. Iedereen is uniek en dat verdient een uniek plan. De behandelingen hebben als einddoel een natuurlijk resultaat voor een frisse en zelfverzekerde uitstraling.

Onze tarieven

Drs. Magali van der Made, cosmetisch arts KNMG;

Met mijn behandelingen richt ik mij op ‘positive ageing’; gelukkig worden we ouder! Middels subtiele behandelingen die zorgen voor huidverbetering, volumeherstel en spierontspanning zorg ik voor natuurlijke, verzachtende en positieve resultaten. Positiviteit, puurheid en natuurlijkheid zijn voor mij de basisbegrippen waar ik mijn behandelingen op baseer.

Lees meer

Tarieven Fave Medical

Stap voor stap
naar het gewenste
resultaat

Het behalen van het gewenste resultaat gaat volgens een gepersonaliseerd stappenplan. Iedereen is uniek

Plan een intake

FAQ

Als je eenmaal de stap hebt genomen om je te laten behandelen door een cosmetisch arts blijf je uiteraard zelf ‘ in charge’ . Het medisch ethische advies is om het te blijven herhalen/onderhouden, afhankelijk van de soort behandeling. Het is absoluut niet zo dat je wanneer je zou willen stoppen met het ‘onderhoud’ je in volledig verval raakt. Zie de behandelingen meer als ‘ even de tijd/het verouderingsproces vertragen’. Injectables werken ook niet van de een op andere dag uit. Zie het als een behandelrelatie, gaandeweg leren we elkaar en je gezicht steeds beter kennen. Stoppen kan altijd zonder andere gevolgen dan dat je normale verouderingsproces weer doorgaat.

Als het gaat om behandelingen met injectables is het begrijpelijk dat sommige mensen bezorgd zijn over het verliezen van hun natuurlijke uitstraling. Veel mensen willen er jonger en frisser uitzien, maar willen nog steeds zichzelf blijven. Gelukkig is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met behoud van je unieke kenmerken en persoonlijkheid.

Het is belangrijk om te weten dat injectables alleen worden gebruikt om subtiele veranderingen aan te brengen en om het uiterlijk te verbeteren, niet om het volledig te veranderen. Er zal door de behandelend arts altijd rekening worden gehouden met je individuele kenmerken en esthetiek om ervoor te zorgen dat de resultaten er natuurlijk uitzien.

Onthoud ook dat injectables niet de enige oplossing zijn als je er jonger en frisser uit wilt zien. Een gezonde levensstijl, inclusief een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap, kan ook helpen om de gezondheid en uitstraling van je huid te verbeteren.

Kortom, het is zeker mogelijk om jezelf te blijven tijdens en na een behandeling met injectables. Door ons uitgebreide consult voorafgaand aan de behandeling kunnen we precies een plan maken wat bij jouw verwachtingen past. Met je behandelingen bij Fave Medical Aesthetics blijf je trouw aan jezelf.

Botuline toxine en hyaluronzuurfillers zijn beide veelgebruikte behandelingen in de esthetische geneeskunde, maar hebben verschillende effecten op het gezicht.

Botox is een neurotoxine dat wordt gebruikt om spieren tijdelijk te ontspannen, waardoor rimpels en lijnen in het gezicht verminderen. Het wordt vaak gebruikt om fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen.

Hyaluronzuurfillers zijn gemaakt van een natuurlijk voorkomend hyaluronzuurmolecuul dat water kan vasthouden en daardoor volume aan de huid of het gelaat kan geven. Het wordt vaak gebruikt om diepe rimpels en lijnen op te vullen, lipvolume te herstellen en contouren te verbeteren.

Het belangrijkste verschil tussen botox en hyaluronzuurfillers is dat botox spieren tijdelijk ontspant om rimpels te verminderen, terwijl hyaluronzuurfillers juist volume kunnen herstellen. De beide behandelingen kunnen verschillend toegepast worden en kunnen elkaar aanvullen om een ​​volledigere en natuurlijk ogende gezichtsbehandeling te bereiken.