Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Profhilo® behandelingen

Profhilo® is géén filler. Het activeert je eigen huid.

Heb je last huidveroudering? Is je huid droger, minder stevig? Dan is een behandeling met Profhilo® zeker iets voor jou! Profhilo® zorgt voor gezondere, gladdere, meer stevige huid.

Naarmate we ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg speelt een grote rol in het verouderingsproces, maar ook hormonale veranderingen, leefstijl (bijvoorbeeld roken, en zonschade) en luchtvervuiling. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af.


Maak een afspraak
Profhilo® Fave Medical Aesthetics

Wat doet Profhilo?

Profhilo® bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en wordt geïnjecteerd in de huid. Het verbetert de uitstraling, textuur en hydratatie van de huid. Daarnaast geeft het meer stevigheid en elasticiteit.

Profhilo is géén filler. Het gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Bovendien blijkt er een positieve respons op de vetcellen te zijn, wat gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

Onze tarieven

Profhilo® Fave Medical Aesthetics
Profhilo® Fave Medical Aesthetics

Behandelingen met Profhilo

De Profhilo® behandeling is geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. “Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

Hoe ziet een traject eruit?

  1. Consult
  2. Behandelplan
  3. Behandeling
  4. Nazorg

Plan een Intake

Huidverbetering dankzij Profhilo

Profhilo® wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. Profhilo® stimuleert de aanmaak van je eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in de huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

Profhilo® Fave Medical Aesthetics

Resultaten van Profhilo

Profhilo® Fave Medical Aesthetics

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 

Telefoon: 070 7640777
Mail: info@fave-medical.nl

FAQ

Profhilo is een anti-aging product met 100% ultrapuur hyaluronzuur, dus zonder toevoegingen. Hiermee is het de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur injectable verkrijgbaar.

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Door veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af en dat is zichtbaar en voelbaar in de huid. Profhilo® bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. De behandeling met Profhilo® zorgt hierdoor voor een diepgaande, langdurige hydratatie van de huid. De huid ziet er weer voller uit en krijgt weer een jeugdige uitstraling.

Profhilo® wordt geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden de injecties geplaatst in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Omdat Profhilo® zich heel goed verspreid in de huid, is er maar een aantal injecties nodig om een gezicht (of een ander gebied) optimaal te behandelen.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Na afloop masseer ik het behandelde gebied. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling na 4 weken herhaald. Vervolgens bestaat het onderhoud uit een enkele behandeling elke zes maanden, afhankelijk van de mate van de huidkwaliteit en mate van veroudering.