Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
PDRN behandeling

PDRN; oftewel polynucleotiden. Een natuurlijke revitalisering van de huid.

Bij FAVE Medical staan we voor innovatie en effectiviteit in medische behandelingen. Een van onze geavanceerde therapieën is de PDRN behandeling, een baanbrekende aanpak voor huidverjonging.


Maak een afspraak
Profhilo® Fave Medical Aesthetics

Wat is PDRN?

PDRN staat voor PolyDeoxyRibonucleotide, een bestanddeel dat wordt geëxtraheerd uit de DNA-fragmenten van forelzaad. Dit bioactieve ingrediënt is bekend om zijn regeneratieve en herstellende eigenschappen, wat het een uitstekende keuze maakt voor diverse dermatologische en cosmetische toepassingen.

Onze tarieven

Profhilo® Fave Medical Aesthetics

Hoe werkt PDRN precies?

PDRN werkt door het bevorderen van celgroei en weefselherstel. Het stimuleert de productie van fibroblasten, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen. Collageen is een essentieel eiwit dat de huid zijn stevigheid en elasticiteit geeft. Daarnaast verbetert PDRN de bloedcirculatie in het behandelde gebied, wat bijdraagt aan een snellere genezing en een gezondere huid.

Hoe ziet een traject eruit?

  1. Consult
  2. Behandelplan
  3. Behandeling
  4. Nazorg

Plan een Intake

Toepassingen van PDRN

Deze behandeling kan ingezet worden voor verschillende doeleinden:

  • Huidverjonging: PDRN helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jonger en frisser uitziet
  • Littekentherapie: Voor patiënten met acne-littekens of andere littekens kan PDRN de huidtextuur verbeteren en de zichtbaarheid van littekens verminderen
  • Wondgenezing: PDRN bevordert sneller herstel van wonden, wat het ideaal maakt voor postoperatieve zorg en de behandeling van chronische wonden
Profhilo® Fave Medical Aesthetics

De behandeling

Een PDRN behandeling is veilig en minimaal-invasief. Tijdens de sessie zal Drs. Magali van der Made het PDRN-preparaat met behulp van micro-injecties in de huid toedienen. Dit proces is vrijwel pijnloos en heeft maar een kleine downtime, zodat je snel na de behandeling de dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Profhilo® Fave Medical Aesthetics

Resultaten en nazorg

De meeste cliënten zien de voordelen van PDRN binnen enkele weken na de behandeling. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen voor een optimaal resultaat. De huid voelt steviger aan, ziet er stralender uit en vertoont minder tekenen van veroudering. Voor optimale resultaten kan het nodig zijn om meerdere behandelingen te ondergaan, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en huidconditie. Drs. Magali voorziet je graag van een persoonlijk advies.

Ben je geïnteresseerd in een PDRN behandeling en/of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons of maak een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek met Drs. Magali.

Plan een afspraak

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 

Telefoon: 070 7640777
Mail: info@fave-medical.nl

FAQ