Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Medische peelings

De kracht van een medische peeling

Peelings kunnen worden ingezet voor de volgende huidindicaties:

  • Acne
  • Doffe/grauwe huid
  • Gedehydrateerde huid
  • Huidveroudering (fijne lijntjes/rimpels)
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Onregelmatige huidtextuur

Maak een afspraak

Wat is een medische peeling?

Peelings bestaan in verschillende varianten, waaronder scrubs en thuisgebruikpeelings (AHA’s/BHA’s). Het gemeenschappelijke doel van alle peelings is om de huid te exfoliëren, wat betekent dat het bovenste laagje dode huidcellen wordt verwijderd om huidvernieuwing te stimuleren. Dit resulteert in een stralende teint en biedt diverse voordelen voor de huid. Peelings variëren in sterkte en werken op verschillende huidlagen, wat de mate van afschilfering bepaalt.

Bij Fave Medical Aesthetics worden onze peelings uitsluitend uitgevoerd door ervaren huidspecialisten in de kliniek en zijn ze niet beschikbaar voor thuisgebruik. We bieden ook advies over producten voor thuisgebruik die exfoliatie ondersteunen en complementair zijn aan de behandelingen in de kliniek.

Onze tarieven

Is zo een peeling veilig en wat is de hersteltijd?

Onze peelings worden exclusief uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeut of arts, die specifiek zijn opgeleid voor het werken met deze peelings. Op dit moment maken wij gebruik van de hoogwaardige peeling producten van Dermaceutic & Renophase, die wereldwijd vertrouwd worden door meer dan 30.000 dermatologen.

In onze kliniek bieden we een divers scala aan qua peelings, variërend van milde peelings zoals mandelic & azelaic acid tot glycol peelings en TCA’s in verschillende percentages. Omdat we peelings aanbieden met verschillende dieptes, van oppervlakkig tot middel-diep tot diep, is het essentieel om eerst een consult in te plannen. Tijdens dit consult zal de huidtherapeut in samenspraak met jou een behandelplan opstellen en bepalen welke peeling het beste aansluit bij jouw huid. Het kan ook nodig zijn dat de huid voorafgaand aan de behandeling wordt voorbereid.

Hersteltijd
Elke peeling heeft zijn eigen hersteltijd. We bekijken samen met jou wat het beste past bij wat je zoekt en wat je huid nodig heeft. Gedurende dit consult wordt tevens uitgebreid ingegaan op de verwachte herstelperiode en worden adviezen besproken om u een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten na de behandeling.

Plan een Intake