Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dermapen behandelingen

De kracht van een Dermapen behandeling

Voor welke indicaties wordt microneedling ingezet?

  • Grove poriën en ruwe huidtextuur
  • Littekens
  • PIH (verkleuringen op de huid na acne)
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Verslapping
  • Hyperpigmentatie
  • Gevoelige / reactieve huid

Maak een afspraak

Wat is een dermapen (microneedling) behandeling?

De Dermapen vertegenwoordigt een van de recentste en meest geavanceerde apparaten voor microneedling. Het is belangrijk op te merken dat de Dermapen zelf niet de behandeling is, maar eerder het merk van het apparaat dat we gebruiken. De overwegingen achter onze keuze voor dit specifieke merk worden hieronder toegelicht.

Onze tarieven

Hoe werkt microneedling?

Microneedling werkt door gebruik te maken van fijne naaldjes om kleine, gelijkmatige openingen (microkanaaltjes) in de huid te creëren. Het is een minimaal invasieve procedure die het natuurlijke helingsproces van de huid activeert. De gecontroleerde schade die door de naaldjes wordt veroorzaakt, stimuleert het omliggende gezonde weefsel om meer collageen aan te maken, waardoor de huid zichzelf herstelt en vernieuwt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat microneedling een zeer effectieve behandeling is om de huid te verstevigen en te vernieuwen. 

Plan een Intake

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om het optimale resultaat te behalen, is afhankelijk van het gewenste resultaat en de conditie van uw huid. Onze huidtherapeut analyseert zorgvuldig en objectief de huidconditie, persoonlijke wensen en gestelde doelen om een aangepast behandelplan te ontwikkelen. Indien nodig kunnen ook aanvullende behandelingen worden overwogen. Bij huidaandoeningen adviseert onze huidtherapeut doorgaans een behandeltraject van 3-6 sessies voor een optimaal en langdurig resultaat. 

Meer informatie?

Voor meer informatie of wanneer u vragen heeft kunt u ons bereiken via: 

Telefoon: 070 7640777
Mail: info@fave-medical.nl

FAQ

Na de eerste behandeling met de Dermapen 4 wordt onmiddellijk het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Op de dag van de behandeling kan er roodheid en lichte zwelling optreden, afhankelijk van de diepte van de behandeling door de huidtherapeut. De duur van deze effecten varieert op basis van de behandelingsdiepte. De huidtherapeut past verschillende dieptes toe (dermaal/epidermaal) om het meest optimale effect te bereiken. Enkele dagen na de behandeling kan er lichte afschilfering optreden, gevolgd door de ontwikkeling van een gezonde glow. Het daadwerkelijke effect van de collageenproductie wordt merkbaar na ongeveer 3 maanden, en om deze ontwikkeling vast te leggen, worden voor- en na-foto’s genomen.

Dermapen4 is wereldwijd het meest gebruikte microneedling systeem, met meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen. Het is geen verrassing dat zowel patiënten als behandelaars vertrouwen op de Dermapen4 voor verbluffende medische- en cosmetische resultaten.

Zowel de Dermapen4 als de bijbehorende naaldcartridges dragen een medische Klasse IIA certificering (1434-MDD-195/2021).

De Dermapen4™ biedt het summum in geavanceerde microneedling, met de mogelijkheid om een indrukwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde te creëren, wat 104% sneller is dan alle andere microneedling systemen. Alle functionaliteiten, zoals snelheid en diepte, kunnen eenvoudig worden aangepast met een druk op de knop, wat zorgt voor betrouwbare resultaten. Grotere gebieden kunnen snel en vrijwel pijnloos worden behandeld, met uitzonderlijke resultaten en een zeer korte downtime.