Neem contact op


Neem contact op

Wij nemen zo z.s.m. contact met u op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Acne behandeling (incl. medische peeling)

Is jouw huid uit balans?

Is jouw huid uit balans? En heb je regelmatig last van ontstekingen, bultjes, puistjes en/of overmatige talgproductie? Of stoor jij je juist aan de hardnekkige vlekjes na een ontsteking? Dan helpen wij jou graag verder.

Bij Fave Medical Aesthetics geloven we in een eerlijke, holistische aanpak van acne. Je wordt behandeld door één therapeut, waardoor we samen je voortgang kunnen evalueren en het behandelplan indien nodig kunnen aanpassen.


Maak een afspraak

Onze werkmethode:

 1. Persoonlijke huidanalyse
  Je behandeling begint met een vrijblijvend consult bij onze huidtherapeut. Zij voert een grondige huidanalyse uit en bespreekt enkele vragen om een compleet beeld van jouw huid te krijgen. Daarnaast geeft ze uitleg over je huidtype en -conditie, om samen met jou een behandelplan op te stellen. Ze legt uit hoe acne ontstaat en hoe behandelingen en producten hierop invloed kunnen hebben. Begrip van je huid is essentieel, aangezien elke aanpak van acne uniek is.
 2. Het behandelplan
  Het behandelplan omvat advies voor thuisproducten in combinatie met behandelingen in de kliniek. De huidtherapeut stemt de behandeling altijd af op de actuele conditie van je huid.
 3. Acne behandeling incl. milde peeling
  Voor actieve ontstekingen bieden we een specifieke behandeling in de kliniek. Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd (extracties) en wordt een medische peeling toegepast. Dit is een huidbehandeling waarbij een oplossing wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren (verwijderen). In het geval van acne behandelingen wordt een medische peeling vaak ingezet om de huidtextuur te verbeteren, mee-eters te verminderen, ontstekingen te verminderen en het ontstaan van nieuwe acne-laesies te voorkomen.
 4. Littekens/vlekjes na acne
  Voor littekens of vlekjes (rood/bruin) na actieve acne stellen we een op maat gemaakt behandelplan op. Neem hiervoor contact met ons op of plan een vrijblijvend consult in.

Plan een Intake